All I want for Christmas.. Are shoes!

door Vertriest Steffi met geen reacties

Schoenen zijn vast een van de moeilijkste cadeaus om te kopen voor iemand die niet ‘mezelf’ heet. Het wordt dan ook niet zoveel gedaan.. Wat ik bijzonder jammer vind. Steeds opnieuw hoop ik op een paar schoenen maar zelden kwam er er tevoorschijn. En ik ben nochtans zo duidelijk, toch? (schoenblog, dat moet toch een belletje doen rinkelen..?)

Bon bij gebrek aan nieuwe schoenen om te aaien en te bewonderen schrijf ik dan maar een postje. Over het soort schoenen die in mijn dromen verschijnen, meer dan ze in mijn kast terecht komen.

Te beginnen met de kralen van Burberry Prorsum. Een hak van 14 centimeter vergezeld van een plateau van 4 centimeter – tien centimeter dat lukt mij! – geven je heel wat meer perspectief. Een prijskaartje van een kleine 800 dollar (zo’n 600 euro) moet je er bij nemen.

Uitkijkend naar de zomer vond ik ook de zomerlaarzen van Gucci de moeite om in te kaderen. Niet enkel omdat ze prachtig zijn, ook omdat deze geweven lederen beauty’s hoogst waarschijnlijk nooit aan mijn voeten zullen komen. Tenzij iemand mij wil sponsoren voor 2900 euro? – Aarzel niet mij te contacteren!

Rode pumps mogen in niemands kast ontbreken. De lieverdjes worden uiteraard extra aantrekkelijk als ze ‘Jimmy Choo‘ gehandtekend zijn. Prijs? Zo’n 500 euro.

En als laatste eentje met kunstzinnig design. Een sandaaltje van Diane von Furstenberg. De bijzonder creatieve sleehak krijgt een fluo groen accent mee. Zomers, fashionable, shoelicious.. I like! Ze kosten je zo’n 300 euro.

Schoenen-2012

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *