BCBG’s ideale zomerschoenen!

door Vertriest Steffi met geen reacties

Bij zomerschoenen heb ik vaak het gevoel dat het allemaal zo open en bloot moet zijn. We zijn nog maar halfweg de winter en we worden al verlekkerd met de mooiste sandaaltjes. Wanneer de eerste zonnestraaltjes door de wolken komen krijgen we te maken met grootse dilemma’s: “Is dit te bloot voor dit weer?”. Tijd dus om te zoeken naar ideale schoenen voor de tussenseizoenen.

Deze vond ik bij BCBG. Onderstaande schoen heeft héél wat voordelen! Ten eerste voldoet hij aan alle vereisten voor een ideale tussen-seizoen-schoen. We zien een beetje vlees maar niet teveel!

Bovendien is de kleur van deze BCBG schoen dé kleur van de zomer. Collecties als die van Atos Lombardini tonen dat cognac-bruin de basis is om op verder te bouwen. Met deze kleur van schoen kan je eindeloos combineren en sta je nooit voor schut, weer of geen weer.

Het model is laced-up, zoals ze dat noemen. Het grote voordeel is dat het met alles te combineren valt: broek, rok, jurk, short… je verzint het maar! Bovendien kan deze schoen je outfit een casual look geven. Een mooi avondkleedje kan plots gemakkelijk het daglicht aan!

Nice!! Maar uiteraard had ik van BCBG niets anders verwacht!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *