Christian Louboutin Zwart-Wit Enkellaarsje

door Vertriest Steffi met 2 reacties

Een pretensieuze schoen, dit two-tone enkellaarsje van Christian Louboutin, en terecht, je vond hem in alle modeblaadjes de afgelopen maanden. De kleurencombinatie van zwart en wit past perfect bij onze garderobe die deze winter een zwart accent heeft. Bovendien een combinatie die om de zoveel tijd terug een trend wordt en die in general nooit fout is.

Volledig afgewerkt in leder en met de knopen aan de voorzijde krijgt dit laarsje een zeker retro karakter, de 11 centimeter hoge hak geven hem de nodige elegantie waardoor de schoen in zijn geheel een heus fashion statement wordt!

Leuk te combineren met een zwart afgewassen skinny jeans of voor wie durft met de lederen legging.

Deze mooi afgewerkte schoen komt natuurlijk met het nodige prijskaartje. Voor dit zwart-wit Christian Louboutin enkellaarsje betaal je zo’n 645 euro. Misschien tijdens de solden..?

Te vinden in Antwerpen bij SN3 en in Brussel bij Louise 54.

Christian Louboutin Black and White

 • Trackbacks

 • Trackback from Fornarina enkellaarsje: So fifties | Meer Dan Schoenen
  dinsdag, 28 september, 2010

  […] Christian Louboutin namelijk met gelijkaardige enkellaarsjes – zie onze eerdere post over het Louboutin enkellaarsje -op de markt. Hun succes is Fornarina blijkbaar niet […]

 • Trackback from River Island a la Louboutin? | Meer Dan Schoenen
  donderdag, 20 oktober, 2011

  […] archief van Christian louboutin. In de winter van 2009 was het dat – overal gehypte – Louboutin enkellaarsje dat menig modeblad vulde en ja, ook in mijn dromen tevoorschijn kwam. En omdat men de tijd niet kan […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *