D&G schoenen 2011: Girly-look!

door Vertriest Steffi met 3 reacties

Toegegeven, als die-hard fan is mijn mening misschien gebiased.. Maar de zomercollectie 2011 van Dolce And Gabbana ziet er weer TOP uit!

D&G gaat voor een speelse look en dat gaat hen blijkbaar prima af!

Bloemenmotieven, flashy kleurtjes en tekeningen dragen bij tot deze meisjes-look. Ze geven meteen een zomerse feeling! Na het bekijken van deze collectie zou ik het liefst de winter gewoon overslaan!

Ik nam een kijkje in de collectie en haalde de toppers eruit!

Dolce And Gabbana Zomerlaarzen

Tuinlaarzen:

Voor hun zomerlaarzen kiest D&G een totaal andere invalshoek dan vorige zomer. Vorig jaar nog een western-look, deze zomer garden-girl! Heerlijk thematisch!

Niet zo lang geleden postte ik nog over de rage van de regenlaarzen. D&G bouwt verder op dat thema en doet er een kurken sleehak bij! Om toch een zekere elegantie te verkrijgen. Ik ben benieuwd wat het geeft aan de voet!

Rood komt vaak terug in de zomercollectie 2011 van D&G. Al dan niet met wit gecombineerd en geruit. Alternatief, origineel en vrolijk!

De campagnefoto’s zijn dan ook zeer toepasselijk met gras en bloempjes!

DG zomerschoenen Sleehak

Sleehakken:

D&G blijft een grote fan van de sleehak. Vorig jaar al her en der gejubeld en dit jaar wederom met open armen ontvangen. Hoewel ik zelf lang geen fan was, begin ook ik te mals te worden voor de sleehak. Misschien wel het resultaat van deze prachtige uitvoering van D&G. Een sleehak met bloemenmotief, een krachtig signaal!

Bovendien zit de sleehak comfortabel en is hij dus geschikt om een hele dag op rond te lopen! Een ganse dag D&G’s aan je voeten, NICE!

D en G Pumps Zomercollectie 2011

Flower-power:

En dan mijn absolute favorietjes! Mooie elegante pumps met bloemenmotief! MUST-HAVE!!!

Lekker girly-roos de zomer in trekken en dat bovendien met gesofisticeerd Italiaans design! Kan niet beter toch?

De pumps van D&G staan erom bekend bijzonder comfortabel te zijn. Een hak van ‘bewandelbare’ hoogte heeft daar ongetwijfeld mee te maken!

Deze D&G pumps zijn bovendien ook makkelijk proper te houden. Dolce And Gabbana SportschoenenEen laklaagje en een houten hak zorgen voor langdurige kwaliteit! Ten slotte is er niets zo vervelend dan dat je mooie schoenen niet durft dragen omdat ze te fragiel zijn!

Sport-girl:

D&g komt ook met sportschoenen op de proppen! Een mix van Art-deco, retro en punk! Cool én stylish!!

  Reacties

 • Kim


  Hoi,
  weet je soms waar de pumps verkopen? of wat hun naam juist is?
  of een internetsite waar je ze online kunt kopen?
  mvg
  Kim

 • Steffi


  Hoi Kim,

  Ik weet dat o.a. Café Au Lait in Wijnegem, Dany May in Antwerpen en Carrément in Gent de collectie van D&G verkopen. Of ze ook de pumps verkopen, dat weet ik niet.. Je kan eventueel op voorhand even naar de shop bellen..

  Ik zal eens bekijken waar je ze eventueel online kan vinden. Ze zijn alvast waanzinnig mooi he! 😉

  Groetjes,
  Steffi

 • Trackbacks

 • Trackback from D&G Handtas: Flowerpower | Handtassen op Sjakossen.be
  zaterdag, 22 januari, 2011

  […] items aan die sublieme eye-catchers kunnen zijn. Op Meer Dan Schoenen had ik het al over de schoenencollectie van Dolce And gabbana – echt de moeite trouwens – maar deze handtas staat toch ook op mijn […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *