Diesel Schoenen 2010

door Vertriest Steffi met geen reacties

In januari poste ik al een keertje over de meer dan hippe sportschoenen van Diesel. Ik was echter ook wel eens benieuwd naar de high-heels uit de collectie. Ik snuffelde wat rond en kwam tot de vaststelling dat Diesel een zeer elegante collectie voorschotelt voor lente/zomer 2010. Bovendien haalt Diesel duidelijk inspiratie bij de grote merken.

Diesel schoenen 2010 Zomercollectie Lederen pumpDeze lederen pump is voor diegene die op zoek zijn naar een all-season forever funky schoen. Het leder maakt de schoen tijdloos en kwalitatief. Langs de zijkant is het leder geweven en ook de hak is volledig met leer overtrokken. De hak is niet te hoog en niet te laag dus ideaal voor alle dagen te dragen. Maar ook als je een stapje wil gaan zetten gaat deze Diesel pump prima.

Diesel Sandaal zomer 2010Dit muiltje doet meteen aan het sandaaltje van Tabitha Simmons denken, minder gesofisticeerd weliswaar maar gelukkig ook van een andere prijsklasse – Het Tabitha Simmons muiltje kostte 1600 euro. De riempjes rond de enkel zijn deze zomer erg in. Minder flatterend als je kortere benen hebt maar in fashion vast en zeker!

Diesel Muiltje Zomercollectie Bandjes rond de enkel zijn hip en als we de mode van 2010 bekijken kunnen het niet genoeg bandjes zijn! Ook Diesel denkt daar blijkbaar zo over. Deze hoge hak wordt opgesmukt door een wirwar aan bandjes. De achterkant werd gedetailleerd afgewerkt met studs – het staartje van de wintermode dat nog zichtbaar is.

Een mooie collectie Diesel schoenen maar ik moet toegeven dat ze toch wat braver zijn verwacht. Het rebels karakter van hun kleding uit zich niet in de schoenencollectie.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *