Diesel schoenen collectie 2011

door Vertriest Steffi met geen reacties

Diesel pakt weer uit met een uiteenlopend gamma schoenen. De Diesel schoenen nemen in 2011 werkelijk ALLE trends onder handen!

Tijd om mij te verdiepen in hun collectie!

Diesel wedges 2011De wedges, je kan er niet naast kijken deze zomer! Een dikke week geleden schreef ik al over de wedges van New Look. Die produceerde zoveel verschillende wedges dat er niet meer aan te twijfelen valt: de wedges zijn super HOT! En dat wat hot is hoort ook in het gamma van het immer hippe Diesel. Deze enkellaars – jaja ook in de zomer mogen ze er zijn – is voorzien van een sleehak hoewel het stiksel nog even de illusie creëert dat het om een hoge hak gaat.

Diesel Roze RegenlaarsDe regenlaars werd dit seizoen al vaker gepimpt. Het bekende regenlaars-merk Hunter werd extra fashionable door hun samenwerking met Jimmy Choo. Maar ook Missoni, Emilio Pucci en Burberry gingen al voor deze regenbestendige schoenen. Diesel pakt uit met een modelletje in barbie-roze. Super fashionable en in ons regenachtige Belgenlandje onmisbaar! Bovendien hoeft het helemaal niet te regenen om deze Diesel laarzen aan je voeten te doen. Dit seizoen gaat het puur om het fashionstatement!

Diesel Schoenen PumpKunnen schoenen nog meer Diesel-allures uitstralen dan deze pumps? Naar mijn mening is deze sandaal bijna het handelsmerk van Diesel. Een aparte combinatie van materialen, neutrale kleuren gecombineerd met een fluo twist en een opmerkelijke vorm!

Deze zomerse pump is echt wat voor de eigenzinnige fashionista’s. En zoals Diesel het zelf omschrijft: “Het oude Rome ontmoet het moderne Manhatten”

Diesel Klomp 2011De klomp werd vorige zomer en mass geïntroduceerd maar bleek een grote flop te zijn. Toch geeft de modewereld niet op. Kost wat kost willen ze deze klomp hip maken, zij het dan met een moderne twist. Diesel volgt het voorbeeld van Michael Kors en Valentino en brengt meer dan één modelletje uit met deze brute uitstraling.

Voor sommige het van het, voor andere totally not done!

Diesel Sportschoenen 2011Diesel zou niet Diesel heten als het geen hippe en fel gekleurde sneakers in zijn gamma had. De sneaker-fan zal zich vast en zeker kunnen uitleven in de collectie! Dit blauwe modelletje draagt de zomer in zich en sluit met zijn jeans-stof helemaal aan bij het denim karakter van Diesel. Super leuk te combineren, mijn fantasie slaat alvast op hol!

Een veelzijdige Diesel schoenencollectie die quasi alle trends belicht, we like!!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *