Fornarina Schoenen: Chinese Sleehakken

door Vertriest Steffi met geen reacties

Wedges, ik ben fan! Het heeft een tijdje geduurd maar ik ben absoluut fan! Torenhoge hakken voelen aan als sportschoenen, een godsgeschenk als je het mij vraagt!

Kurken hakken lijken een beetje passé – het is dezer dagen allemaal jut – maar Fornarina waagt het erop! Meer nog de Fornarina schoenen krijgen wel een zeer extravagante toets. De hak is namelijk beschilderd met vogels! U zei? Vogels ja.. Het doet mij wat Chinees aan, zeker in combinatie met dat boompje. De zijden bovenkant heeft een aparte snit, een sierlijke vorm en dit wordt ook nog eens gecombineerd met een romantische print.

In dezelfde romantische sfeer heeft de schoen vooraan een lederen strikje. Achteraan is er een rekker voorzien om makkelijk in en uit de sleehak te glijden. Fashion én comfort, dat zijn altijd pluspunten! Die dan helaas weer gecompenseerd worden door het bizarre lederen bandje over de wreef van je voet. Het lijkt een minder weloverwogen beslissing, een snelle redding voor een uitflappende sleehak? Mja. Dat ‘fasten your seat belt’ hoefde er niet bij, imho!

Fornarina Schoenen sleehak 2012

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *