Friis Company Schoenen gaan uit!

door Vertriest Steffi met geen reacties

Onlangs zag ik dat nu ook Torfs de schoencollectie van Friis Company in de etalage heeft staan. Friis Company promoveert zich meer en meer als een all-round-merk dat meer is dan enkel handtassen – waar het merk tot voor kort om bekend stond. De collectie schoenen breidt dan ook zienderogen uit.

Het viel me op dat Friis Company zijn girly-girly gehalte ook in de schoenen tot uiting komt – hoewel er ook heel wat stoere boots in de collectie zitten die niet bepaald aansluiten bij die stijl. Elegante muiltjes – ideaal om uit te gaan – en ballerina’s met serieus wat party-gehalte sprongen meteen in het oog. De scheiding tussen kunst en kitch is vrij vaag en dus is juist combineren de boodschap!

De prijzen van de Friis Company schoenen zijn sterk uiteenlopend. Zo komen we bv pumps tegen met een prijs van 150 euro. Als je weet dat Guess pumps rond dezelfde prijs of lager liggen, dan kunnen we toch stellen dat dit allures zijn die voor Friis Company net te hoog gegrepen zijn. Desalniettemin zijn er ook heel wat leuke schoenen voor een relatief goedkope prijs. En mooie goedkopen schoenen scoren nu eenmaal goed bij iedereen.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *