Guess schoenen 2011: Dé oplossing!

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Ondertussen zijn ze bij iedereen bekend en net als hun handtassen zijn ze razend populair: de Guess schoenen! Met de opkomst van Marciano begon ook de schoenenhandel weer te draaien bij het merk en binnen de kortste keren boomde de Guess Shoes weer! Ik was fan van het eerste uur en dat komt overwegend door hun wonderbaarlijke leesten waar de leuze “shop all day, party all night” niet voor gestolen is.

De keerzijde van de medaille is dat nu iedereen met Guess schoenen rondloopt. Niet zo vreemd als je weet dat winkels als New Paris Londres een hele etalage aan Guess schoenen alleen besteden. De statistieken volgen deze zelfde trend.. Maar op één of de andere manier worden schoenen minder leuk als je over de Meir wandelt en je op die ene kilometer nog vier andere mensen met dezelfde schoenen tegenkomt.. (Of ligt dit aan mijl?). We willen ten slotte allemaal een beetje mysterie rond onze outfit hebben hangen.

Een groot voordeel van Guess schoenen is echter dat ze een alternatief bieden voor veel high-price schoeisel. Wie top schoenen gezien heeft in het high-fashion segment kan dus maar beter eerst eens bij Guess kijken!

Gucci Clogs 2011 SS Guess Clogs 2011

Vorige zomer draaide alle remakes van de klomp op weinig succes uit. Dit jaar probeert designerland het opnieuw en het ziet er naar uit dat het succes groter wordt! Voor de Gucci Clogs betaal je zo’n 400 euro maar wie kiest voor de klomp van Guess is maar 175 euro kwijt.

Dolce & Gabbana schoenen 2011 Dolce & Gabbana schoenen 2011

Een los sandaaltje voor de zomermaanden? deze zomer allemaal voorzien van een plateau en liefst een robuust uiterlijk. Een houten leest bij Dolce and Gabbana, Guess kiest voor kurk. Prijsverschil..? Voor de muiltjes van Guess betaal je 180 euro, voor de Dolce & Gabbana’s betaal je 495 dollar of zo’n 341 euro.

Jimmy Choo Zomercollectie 2011 Guess Schoen zomercollectie 2011

Dit befaamde modelletje van Jimmy Choo – love, love, love it!! – inspireerde ook Guess om deze zomer uit te pakken met hoge hakken en veel straps! Geslaagde missie en bovendien met een meer dan reëel prijsverschil! Deze Jimmy Choo’s betaal je 825 euro, de Guess schoenen 165 euro..

It’s up to you..

  Reacties

 • Janet


  Ik vond het mooi

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *