Hunter Regenlaarzen en Jimmy Choo

door Vertriest Steffi met geen reacties

Recent postte ik over de opmars die de regenlaars ondergaat. Deze is namelijk hipper dan ooit tevoren en dus kan ik het niet laten deze nieuwkomers welkom te heten!

De befaamde designers laten hun inspiartie los op deze water bestendige schoenen! Zo ging Hunter een samenwerking aan met Jimmy Choo.

Hunter staat al wel langer bekend voor hun kwalitatieve regenlaarzen maar nooit eerder schakelde ze de hulp in van zo’n gerenomeerd designer als Jimmy Choo. Jimmy Choo daarentegen maakt er een gewoonte van met de minder conventionele schoenmerken in zee te gaan. Zo postte ik niet zo lang geleden nog over de Jimmy Choo Uggs. Killer heels of comfort, Jimmy’s got it all!

Hunter heeft regenlaarzen in werkelijk alle soorten en modellen, in alle maten en kleuren! De collectie van Jimmy Choo voor Hunter heeft de krokodillen print van Jimmy Choo meegekregen! Ze zijn verkrijgbaar in felle kleuren maar evengoed in een meer sobere uitvoering zoals elegant zwart of blauw. De zwarte variant van deze Jimmy Choo Hunter regenlaarzen zijn ongetwijfeld de meest draagbare en zijn stijlvol te combineren met meerdere outfits!

Wie een paar wil bemachtigen kan in deze tijd van het jaar interessante koopjes doen!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *