Jimmy Choo Schoenen Zomercollectie

door Vertriest Steffi met geen reacties

Niet zo lang geleden werkte H&M nog samen met de befaamde Jimmy Choo. Een slimme zet want nu zijn zelfs de fashion-leken op de hoogte van de creatieve stijl van Jimmy Choo. Ik nam een kijkje in de zomercollectie voor 2010. Een veelzijdige collectie met toch een rode draad erdoor die ik kan bestempelen als strak en elegant.

Jimmy Choo 2010 SleehakDat de sleehak deze zomer super hip wordt, dat zagen we eerder al in de schoenmode voor 2010. Jimmy Choo combineert wit lakleder met een met jut overtrokken hak. Wederom dat cruise-collection gevoel dat ons meteen naar de zomer doet verlangen. De hoogte van de hak bedraagt maarliefst 12 centimeter. De prijs van deze schoen is 295 euro – wat al bij al een zeer schappelijke prijs is voor een paar Jimmy Choo’s.

Jimmy Choo Sandaal 2010 Zomer GroenDeze fel groene sandaal doet meteen denken aan de collectie van Manolo Bahnik die ongeveer hetzelfde schoentje in dezelfde flashy kleurtjes op de markt brengt. Wie dus dacht dat Jimmy Choo rebels was heeft het mis. Maar het is dus ongetwijfeld  een trend. Details zoals het dubbele bandje om de enkel maken de schoen gesofisticeerd en de naam Jimmy Choo waardig.

Jimmy Choo 2010 Rood Queenie hakje KittenWe zagen al eerder dat een hele boel designers de queenie hak nieuw leven proberen in te blazen. Heel voorzichtig proberen ze allemaal één modelletje met een queenie hakje in hun collectie te steken, een soort try-out. Kiezen voor rood lakleder is een slimme keuze van Jimmy; een gewaagde factor combineren met een tijdloze factor.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *