Liu Jo Schoenen: De trends

door Vertriest Steffi met geen reacties

Liu Jo neemt deze zomer een meegaande houding aan door verschillende hippe trends te volgen. Toch houdt het merk sterk vast aan zijn imago dat bekend staat als stijlvol, classy en ietwat bohemian. Zo zien we bijvoorbeeld een schoen met een PVC hak verschijnen als trendy accent op sobere grijze schoenen.

Ook de kleurtjes trend wordt gevolgd. Fel rood en geel wordt gecombineerd met een kurken sleehak. Nochtans leunen deze schoenen niet aan bij de kleding van Liu Jo waar we niet kunnen kunnen spreken van opvallend kleurgebruik.

Het pailletten-werk en de steentjes doen meteen denken aan de Gucci schoenen voor 2010, al wordt het bij Liu Jo meer over de bohemian kant getrokken. De sleehakken met jut en touwwerk zorgen daarvoor.

De collectie wordt tevens aangevuld met stijlvolle  pumps – zoals de satijnen hieronder – en kleurige sportschoenen. Liu Jo is trouwens een van de weinige merken die nog paars gebruikt in hun collectie. En weinig paars, dat is maar goed ook, na verschillende seizoenen paars-overload zijn we de kleur echt wel even beu gezien.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *