Mango Schoen: mooi maar niet comfortabel..

door Vertriest Steffi met geen reacties

De solden zijn  volop bezig en dus kan je maar beter snel zijn als er nog items op je verlanglijstje staan. Deze schoen van Mango is alvast nog beschikbaar in de shops. En dat verbaast niemand want buiten zijn statische fashionable uiterlijk zijn er meer na- dan voordelen aan deze schoen.

Het eerste wat opvalt is de massieve blok hout die als sleehak ingevoerd werd. Hout mag dan wel een fris zomers gevoel geven, trop is teveel. De klompen waren deze zomer erg hip maar door hun log gestalte wandelen ze toch niet erg gemakkelijk. De afronding vooraan zorgt voor een extra maar slechts minimaal comfort. Deze hak is dus alvast niet voor beginnelingen.

En dan hebben we het koordje dat oplopend aan het been gedragen wordt. Een leuk concept dat er tevens super uitziet. Maar het koordje om het been is niet nieuw. Elk seizoen steken enkele designers er wel zo’n modelletje in en steeds blijkt het niet te werken.  Oftewel zit het te los en zakt de hele boel naar beneden, of het zit te strak en het spant je bloeddruk af. Nochtans hebben de meesten onder ons toch zo een paar in de kast staan, helaas slechts één paar en dat is met een rede.. Als er iemand een oplossing weet voor dit probleem..ik ben erg benieuwd!

Tot nu toe niet veel positiefs over deze Mango schoen. Maar aan zijn looks zal dat alvast niet liggen!Mango Schoen

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *