Manolo Blahnik collectie 2010

door Vertriest Steffi met 1 reactie

De naam Manolo Blahnik is blijkbaar een statement geworden. Vorige week was ik in een meubelwinkel en zei de verkoper “Ja mevrouw, zo’n zetel kopen is als uw eerste paar Manolo Blahniks aanschaffen, het doet even pijn in de portemonnee maar de voldoening achteraf is drie keer zo groot”. Zijn Manolo’s dan de beste schoenen? Of de duurste? Neen, maar dat is een Porshe ook niet en ook die wordt als prototype van een dure en mooie auto beschouwd.

En uiteraard wil iedereen wel eens net als Carrie kunnen zeggen ‘I got a date with Manolo tonight’. Reden te meer om de collectie van Manolo Blahnik in het oog te houden! En die schittert ook deze winter weer. Opvallend aan de Manolo Blahnik schoenen is dat ze bijzonder draagbaar zijn. Geen onmogelijke hakken of te gekke designs maar neutraal kwalitatieve schoenen. Vooral de laarzen vielen bij mij in de smaak. De By-Chanel-inspired winterlaars met bont vind ik de max maar als ik zelf een paar mocht uitkiezen koos ik toch eerder voor de neutrale suède laarzen. De hak ziet er ongelooflijk comfi uit en de kleur maakt elke outfit meteen chique! En qua fashionability kunnen de over-knee’s ook wel tellen!

Bovendien kan je – mits wat zoekwerk – vaak tegen verlaagde prijzen Manolo’s vinden!

  • Trackbacks

  • Trackback from Manolo Blahnik sketches | Felicity Fashion
    maandag, 6 december, 2010

    […] van zijn wintercollectie. Altijd leuk om eens door te ‘bladeren’. Een overzicht van de Manolo Blahnik schoenen vindt je op […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *