Marc Jacobs Muizen ballerina’s

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Soms willen we onze outfit eens voorzien van een lekkere girly-touche. Een schattig detail waardoor we weer even dat kleine-meisjes-gevoel krijgen. Marc Jacobs speelt er alvast goed op in. In zijn Marc By Marc Jacobs collectie voor winter 2011 koos hij voor een wel heel aparte ballerina. De schoen is namelijk een muisje. Het hoofd van de muis wordt aan de tip van de schoen weergegeven, de staart aan de hiel. Kleine oortjes en oogjes komen eruit gesprongen waardoor een spontane ‘ooooooh’ moeilijk te onderdrukken wordt.

De schoen bestaat uit metallic leder, in een grijze kleur – de kleur van muizen uiteraard. De zool is vervaardigd uit rubber en de gehele schoen kan bovendien rekenen op een kwalitatieve afwerking à la Jacobs.

Online vind je deze Marc Jacobs ballerina bij Shopbop, ik heb ze al in de winkel gezien onder andere bij Hopland 14 in Antwerpen. Te koop voor 175 euro.

  • Trackbacks

  • Trackback from D&G Bling-Bling Collectie | Meer Dan Schoenen
    dinsdag, 5 oktober, 2010

    […] een beestje lijken – alleszins vanuit deze hoek. Ik moest dan ook meteen terug denken aan de Marc Jacobs ballerina waar ik het vorige week over […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *