Replay Schoenen: De wintercollectie 2011-2012

door Vertriest Steffi met geen reacties

Zaterdag werd op Gallery 2020 de zomercollectie 2012 van Replay voorgesteld! Denim ten top en zoals gewoonlijk helemaal goed gekeurd! Maar eerst staat de winter nog voor de deur. Ik weet niet of de afgelopen regendagen een voorbode zijn van een strenge winter maar het ziet er naar uit dat het modelandschap ons voorbereid op stevige vriestemperaturen!

Ook de Replay schoenen zijn helemaal voorzien op het koude weer!

Ik neem alvast een kijkje in de collectie!

In mijn vorige post over Louboutin schoenen had ik het nog over het fabuleuze pieds de poule patroon! Ook Replay waagt er zich aan en dat resulteert in een frisse canvas pump. De leesten de hoogte van de hak lijken me bijzonder comfortabel. Replay kiest wederom voor een spitse punt. Na meerdere seizoenen ronde tips gaat het merk nu al een tijdje voor deze pasvorm. En die slaat blijkbaar aan want de pumps van Replay zijn dezer dagen niet uit het straatbeeld weg te slaan! Hoewel ik ze zelf nog niet geprobeerd heb ga ik er dus vanuit dat de gegeerde schoenen een degelijk comfort hebben!

Replay Schoenen Winter 2011 2012 Pieds de Poule Pump

Madammen met een bontjas zijn gemeen? Nu ja, dan gaan we toch gewoon voor schoenen met bont..?! Replay voorziet deze winterlaars van een warm jasje! Bont domineerde de catwalks tijdens de fashionweeks en dat neemt het commerciële Replay maar al te graag over. Meerdere schoenen krijgen een pelsje, niet alleen de laarzen maar zelfs de sneakers worden er van voorzien.

Replay Sneakers Winter 2011-2012 pelsReplay Winterlaars 2011-2012 Bont Sleehak

Voor wie het niet koud genoeg kan zijn en deze winter naar de sneeuw trekt of voor wie er vanuit gaat dat het ook in ons Belgenlandje weer een wit tapijt zal zijn, voorziet Replay modieuze winterlaarsjes met een Moonboots gehalte!

Replay Schoenen WinterlaarsReplay Winterlaarzen 2011-2012

De prijs van bovenstaande Replay schoenen? De pump met pieds de poule patroon: 99.99 euro. De sneaker met pels: 99.99 euro. De winterlaars met bont: 169.99 euro. De witte winterlaars: 119.99 euro. De korte winterlaars: 99.99 euro.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *