Replay Schoenen Zomer 2011

door Vertriest Steffi met geen reacties

Ik kan me nog herinneren dat ik enkele seizoenen geleden schreef over de grote opmars van de Replay schoenencollectie. Nu – zomer 2011 – moet ik al spreken over een gevestigde waarde in het commerciële modelandschap.

De Replay schoenen hebben meerdere mensen verbaast en door hun groot succes worden zijn ze ook makkelijk te vinden. Onder andere New Paris Londres verkoopt een groot aanbod!

Tijd dus om de nieuwe collectie eens onder de loep te nemen!

Repaly Schoenen Zomercollectie 2011Ik ben niet gauw fan van platte schoenen, een hakje geniet meestal mijn voorkeur. Maar ik moet toegeven dat deze vintage sportschoen van Replay mijn hartje sneller deed slaan. Ze zijn verkrijgbaar in leuke afgewassen kleuren zoals roze, groen en blauw.

Ik heb nog nooit een paartje sportieve Replays aangehad. Daarom weet ik dus ook weinig van het comfort van deze schoenen.. Als iemand er ervaring mee heeft, laat het me weten!!!

Replay Pumps Zomer 2011De pumps van Replay waren vorige zomer hun uithangbord en het ziet er naar uit dat ook voor zomer 2011 Replay zich liet gaan in creatief design. Ze gaan voor een houten hoge hak en een print.

De punt van deze pump is zeer typisch voor Replay: een brede start en dan uitlopen in een punt.

De ronde tippen die een tijdje overheersten zijn eruit gelaten.

De hak staat ook in een lichte boog. Super fashionable, nice, nice, nice!!

Replay Schoenen Hoge hak 2011Deze schoen was voor mij meteen een voltreffer. Zomer 2011 gaan we voor een accent op onze enkels en daarvoor is deze mix van pump en bootie ideaal!

Een houten hak en een plateau vooraan zorgen voor de nodige stevigheid en met de gesp span je de schoenen aan naar wens.

De look is wat army stijl en valt dus met heel wat te combineren! Broeken tot op de enkels zijn deze zomer mode, ideaal om te stoefen met mooie schoenen!

Replay Schoenen 2011En last but not least.. Replay blijft een jeansmerk en dus mogen ze dat ook in hun schoenencollectie 2011 af en toe duidelijk maken. Met deze lage pump gaan ze dan ook letterlijk ‘back to basics’.

Ideaal voor de jeans-fans en bovendien casual en comfortabel!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *