Replay Schoenen Zomer 2012

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Het ziet er naar uit dat de zomercollectie van Replay schoenen helemaal mijn ding wordt! Hun gewoonlijke gamma aan ballerina’s wordt aangevuld met een meer dan uitgebreid assortiment hoge hakken, i like! En in dat assortiment zit bovendien voor elk wat wils!

Replay gaat – mijns inziens – met zijn zomerschoenen 2012 twee stappen in één keer vooruit. Dat ze tegenwoordig in elke betere schoenzaak verkocht worden is dan ook niet meer dan normaal..

Eens op een rijtje zetten wat voor lekkers er allemaal in de collectie te vinden is.

Kurk

Je bent voor of tegen. En deze zomer ben ik absoluut voor! Bij kurken hakken denk ik aan het Zuiden van Frankrijk en noem het de winter blues maar zon, zee en strand kan mij wel verleiden dezer dagen.

Replay Schoenen
Sandalen

Het typische verfijnde Replay hakje. Niet te hoog, niet te laag, comfortabel maar niet uitzonderlijk. Perfecte alledaagse schoenen, ideaal te combineren jeans en bovendien traditie getrouw in die leuke felle kleurtjes. En aangezien we deze zomer lekker flashy gaan is deze schoen sowieso een voltreffer!
Replay Hakken 2012
Sleehakken

Grote fan! Als er één schoen is die het gedaan krijgt van hoge hakken en ultra-comfort te combineren dan zijn het wel wedges, sleehakken! Ik ben dan ook zeer opgetogen dat ook Replay zich er nu aan waagt. En dat doen ze meteen goed ook. Ze kiezen net als de luxemerken – zoals bijvoorbeeld – Jimmy Choo, voor jut! Speels, casual en vooral zomers! I like!

Een kleine keerzijde, de materiaalkeuze van de schoen an sich is vragen om goed onderhoud en mijns inziens vragen om problemen. Be carefull is de boodschap!

Replay Sleehakken 2012
Stoer en vrouwelijk

Mijn favoriet uit de schoenencollectie van Replay! Een schoen met een elegante maar toch heel vrouwelijke hoge hak, in een sobere en vintage ogende cognac bruine kleur! Deze schoen ademt gewoon Replay en van mij mag hun ganse collectie meer deze kant uitgaan. Een denim merk met denim schoenen, zoals het hoort!

Replay Pumps 2012

Alle schoenen uit deze Replay schoenencollectie schommelen qua prijs rond de 100 euro. Op naar de shop!

  Reacties

 • Suki


  Hi, wat een te gekke pumps, wat kosten ze en waar kan ik deze vinden??? Gr suki

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *