River Island a la Louboutin?

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Een paar dagen terug dook ik nog eens in het archief van Christian louboutin. In de winter van 2009 was het dat – overal gehypte – Louboutin enkellaarsje dat menig modeblad vulde en ja, ook in mijn dromen tevoorschijn kwam. En omdat men de tijd niet kan terugdraaien ging ik dan maar opzoek naar hedendaagse varianten en aanhangsels, liefst nog aan een goedkopere prijs!

Bij River Island vond ik een pasvorm met een zekere Louboutin allure. Eerst en vooral toch een woordje over River Island! Ondertussen is er een shop van het Britse merk op de Meir in Antwerpen gekomen, toch lijken maar weinigen echt vertrouwd met de keten. Nochtans kan je er heel wat leuks vinden. Vergelijkbaar met H&M en Zara kent River Island een casual/streetwear getinte collectie en zijn de prijzen zeer aantrekkelijk.

Onderstaande pump met peep-toe heeft een hak van maarliefst 13 centimeter, gelukkig bijgestaan door overtrokken plateau. Het zachte roze leder wordt gecontrasteerd door een zwarte hak, plateau en strikjes. De zool werd vervaardigd uit plastic en dat maakt de schoen uiteraard veel goedkoper dan de Louboutins.

Deze River Island schoen is verkrijgbaar voor 74 euro. En ok, het zijn geen Louboutins maar je kan er wel 10 van deze voor in je kast stallen!

River Island Schoenen 2011-2012

  Reacties

 • meegan


  beste steffi,

  Weet jij waar i deze pumps kan kopen? Zijn ze van river island?
  Thanks!

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *