Schoentrend 2013: Metallic tips!

door Vertriest Steffi met geen reacties

We moeten allemaal nog even wachten op de zomer maar het zomerseizoen is wel bijna over. Hoezo? Jazeker. Binnen een weekje starten de koopjes en dan maken de shops ook meteen de overgang naar de wintercollectie 2012-2013. Het uitgelezen moment om te kijken op wat er verder gebouwd wordt door de modewereld. Er zullen trends zijn die verdwijnen, trends die verschijnen en bepaalde bestaande trends zullen worden uitvergroot.

Het ziet er naar uit dat de metallic tip de seizoenswissel negeert en doorgaat met harten te veroveren. Enkele fashionista’s lopen er al mee rond maar voor de meesten blijft het toch een drastische overgang naar die puntige tippen. Afgerond was de laatste seizoenen de mode en dat spitse schoeisel dat nu weer terug komt moet dus nog even op wat verzet rekenen. Conformisme heeft tijd nodig. Ook in de mode. Zeker in de schoenen.

De spitse tips worden bovendien nog eens extra benadrukt want ze krijgen een metalen laagje mee. Of beter; de illusie van metaal. Want sommige tips bestaan ook gewoon uit leder. Goud en zilver zijn de hoofdkleuren van de tips maar ook zwart en wit zijn mooie contrasten waarmee gespeeld wordt!

Even een aantal op een rijtje zetten:

Giuseppe Zanotti:

Giuseppe Zanotti Schoenen Punt tip

Patrizia Pepe (wintercollectie 2012-1013):

Patrizia Pepe schoenen 2012-2013 FW

Zara Schoenen:

Zara schoenen Metallic tip

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *