Sleehak Sneakers: March 23

door Vertriest Steffi met 1 reactie

March 23 SchoenenO wat ben ik blij met de nieuwe trend! Als relatieve shorty – 1m68 dus lees klein, niet midget – draag ik dagelijks hakken. Zonder hakken voel ik mij klein en niet elegant en bovendien draag ik al zo lang hoge hakken dat mijn achillespezen verkort zijn en dus lang op sportschoenen lopen niet comfortabel is.. Maar gelukkig is er een nieuwe wind door schoenland gevlogen en is er nu een combinatie van sleehakken en sneakers te vinden. Ik doop ze bij deze: Sleakers!

De sleephak zijn we ondertussen gewoon in de zomerse vorm, maar in de meer sportieve uitvoering kregen we hem pas recent te zien. Vorig jaar waren er al enkele labels die de sleehak in een gesloten schoen verwerkte, ik denk bijvoorbeeld aan Marc Jacobs zijn variant op de Uggs, maar nu zijn de sleakers overal; Marc Jacobs doet het, Supertrash doet het, Giuseppe Zanotti doet het, Ash, See By Chloé en ga zo maar door..

Tijd dus om er de komende weken een aantal in de verf te zetten want ja hoor, ook ik ben op zoek naar een leuk paartje! Sporty Steffi is on her way!

Het eerste label dat ik in de spotlight wil zetten is March 23, een echt Belgisch merk! Het label brengt zowel heel sportieve modelletjes als meer geklede sleakers op de markt. Onderstaande foto’s geven misschien de indruk dat vooral bruin en beige de plak zwaaien, maar schijn bedriegt! Een heel kleurrijke collectie sneakers met sleehakken is voorhanden! Het loont dan ook eens een kijkje te nemen op de website!

Waar vind je deze beauty’s? Onder andere bij Cosi Cosi in Antwerpen en Carrément in Gent!

Sneakers met Sleehakken

Sleakers

 

  • Trackbacks

  • Trackback from Marc by Marc Jacobs Sleakers | Meer Dan Schoenen
    dinsdag, 12 juni, 2012

    […] die het gemist hebben) die dezer dagen de wereld veroveren. In mijn vorige post schreef ik over March 23, een Belgisch merk, van de makers van Frida schoenen! Maar ook de wereldse designers werken volop […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *