Uggs Jimmy Choo

door Vertriest Steffi met 2 reacties

Begin 2010 deden de geruchten voor het eerst de ronde dat Jimmy Choo een samenwerking zou aan gaan met Ugg Australia en dat deed uiteraard wel wat stof opwaaien. Een combinatie van deze twee schoenlegenden – in een uiteenlopende categorie welliswaar – valt voor velen moeilijk te lijmen. Uggs op hakken of Jimmy Choos  met berenwol..?!

Het eindresultaat bleek toch eerder Ugg dan Jimmy te zijn. De vorm van de beroemde Uggs is min of meer gebleven, alleen de uitvoering krijgt wel een J.Choo look! En uiteraard plooien ze zich helemaal naar dé trend van deze winter; animal-style! De twee komen op de proppen met drie verschillende dierenprints: zebra’s, luipaarden en tijgers zijn vertegenwoordigd!

Jimmy Choo’s zijn nooit een koopje – met uitzondering van de Jimmy Choo voor H&M collectie van vorig jaar – en ook deze zijn dus niet gratis. Prijzen schommelen tussen 370 en 600 euro.

Onderstaande Jimmy Choo Uggs kosten zo’n 450 euro.

In deze zelfde reeks zijn er ook Uggs voor kinderen gemaakt! Ook de kids kunnen more fashionable than ever de koude winter doorstaan!

 • Trackbacks

 • Trackback from Hunter Regenlaarzen en Jimmy Choo | Meer Dan Schoenen
  woensdag, 29 december, 2010

  […] de minder conventionele schoenmerken in zee te gaan. Zo postte ik niet zo lang geleden nog over de Jimmy Choo Uggs. Killer heels of comfort, Jimmy’s got it […]

 • Trackback from Jimmy Choo Pre-Fall: Sneakers | Meer Dan Schoenen
  zaterdag, 28 mei, 2011

  […] de collectie van winter 2011-2012 lijkt een afgeleide van Jimmy’s samenwerking met Ugg. De Jimmy Choo for Ugg collectie – nu trouwens verkrijgbaar voor de helft van de prijs – richtte zich op de […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *