Christian (niet zo) Louboutin

door Vertriest Steffi met geen reacties

Christian Louboutin wedges 2013Als ik aan Louboutins denk dan is dit wel één van de laatste schoenen die bij me opkomt. Het Louboutin-prototype in mijn hoofd is een laklederen pump met een te spitsige punt vooraan, met rode zool. Killer heels, letterlijk en figuurlijk want volgens the man himself is comfort het laatste waar hij ooit aan denkt.

En deze wedges zien er juist erg comfortabel uit, met een aangename hoogte en een handige sleehak. Geen punt vooraan maar de meest klassieke peep-toe. Geen harde kleuren als zwart lakleder met rood maar een zachte jutten hak. De strepen – trending deze zomer – steken ook af tegen de rest van de collectie die voornamelijk draait om de felle kleuren en de studs.

So far so good. Naar mijn bescheiden mening zijn ze adorabel. Maar het prijskaartje? iets minder. Voor deze Louboutin sleehakken tel je zo’n 395 euro neer. Dat is geen uitzonderlijk prijskaartje voor de rode zolen van Christian. Maar denk eraan, na enkele wandelingen is de zool verdwenen en blijf je achter met veel te dure wedges zonder het aanzien van de rode onderkant.

 

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *