Online én goedkoper

door Vertriest Steffi met geen reacties

Je kent ze ongetwijfeld, die dagen dat het internet een groot gevaar vormt voor je rekening. Lang niet alle dagen zo, maar af en toe word ik als het ware naar mijn PC gezogen met een stemmetje in mijn hoofd ‘must.buy.something.now’. En vandaag was zo een dag. Alleen heb ik het deze keer slimmer aangepakt.

Dat het schoenen zouden worden was me al snel duidelijk. Nu de herfst begonnen is en de winter steeds meer in zicht komt, gun ik mezelf enkele investeringen in de schoenkast. Maar voor ik bij de eerste de beste website mijn visa bovenhaalde heb ik even wat research gedaan. Geen slechte beslissing want mits een ommetje op het net kan je al snel heel wat korting krijgen. En ik die dacht dat dat soort ‘coupons’ enkel in Amerika te vinden waren. Niet dus! Ik kan er alleen maar blij om zijn.

Mijn vondst deed ik bij Promo-Code. Zij hebben kortingscodes voor verschillende winkels, onder andere voor Zalando. Mijn grootste favoriet in het Zalando-gamma is waarschijnlijk het Sam Edelman assortiment. Recent had ik daar fantastische pumps met een stevige hak gezien in een sparkling blauwe kleur (zie foto onderaan). Een prijskaartje van zo’n 150 euro is niet niks dus die Zalando kortingscode kwam meer dan van pas! 🙂

En dan kwam er een heel typische hersenkronkel: ‘Nu ik toch met korting aan het kopen ben kan een tweede paartje er ook wel af!’. En dus heb ik nog even verder gesnuisterd en ook een Sarenzo tegoedbon gebruikt. De Sarenza webshop is nog maar net in België – overgekomen uit Frankrijk – en heeft meer dan 500 verschillende schoenmerken. Ik heb er een heel aantal nieuwe ontdekkingen gedaan maar uiteindelijk is het toch een paar All Stars geworden. En ook nog in een zomerse kleur (tot zo ver mijn plan om winterschoenen aan te schaffen) namelijk fluo roze. But hey: they look awesome!

Sam Edelman pumps

 

All Stars Roze

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *