Artistieke Schoenen: Met de hand geschilderd

door Vertriest Steffi met geen reacties

Voor sommige zijn schoenen puur een bescherming van de voeten, anderen verheven de schoen tot kunst. Studio Jellyfish creëert schoenen die met de hand beschilderd zijn. Alle schoenen krijgen meisjesnamen zoals; Bubble Gum Girl, Sassy Sally, Stiletto Sarah,.. Achter elk soort schoen zit ook een filosofie.

Ballerina's Jellyfish Zo is de Bubble Gum Girl een ode aan alles wat fun is en moeten de ballerina’s het karikaturale mooi en hippe bubble gum-meisje voorstellen. Sterretjes en speelse lijnen zijn erg gedetailleerd aangebracht op deze schoenen. Het wit contrasteert met het zwart en roze, wat je een zelfverzekerde uitstraling zal geven en dat is nou net de bedoeling van deze schoen.

Overknee Laarzen Jellyfish Sassy SallySassy Sally is niet voor watjes. Witte over-knee laarzen met een grote art-deco tekening erop. Wie een statement wil maken slaagt daar ongetwijfeld in bij het dragen van deze boots. Op de schoenen zien de tekening van een vrouw wiens haren in de wind vliegen. De roze en zwarte haren krullen als het waren om het been heen.

Deze prachtige pump heeft maar één doel: zorgen voor party-plezier. Wat natuurlijk onmogelijk kan ontbreken wanneer je uitgaat met deze blitse pumps! De print geeft de schoen een absolute meerwaarde!

Alle schoenen van Studio Jellyfish zijn handgeschilderd op basis van olieverf. Ze kunnen tegen alle weersomstandigheden door hun protectieve laag!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *