Brantano: Voor ieders wat wils

door Vertriest Steffi met geen reacties

Brantano logo

Brantano staat al jaren bekend voor zijn balans tussen comfort, afwerking en prijs. Dat tezamen met een wel heel ruime keuze lokt al erg lang heel wat klanten naar de Brantano winkels. Brantano verdeeld verschillende merken, bekende en minder bekende. Ze proberen de mode op te volgen maar steeds aan een goedkope prijs.

Ook in sportschoenen is Brantano thuis. Bij het kiezen van deze sportcollectie doet Brantano verschillende tests om te oordelen of de schoenen niet enkel estetisch aantrekkelijk zijn maar ook geschikt zijn voor het beoefenen van sporten.

Wist je dat Brantano ook speciale aandacht geeft aan grote maten? Je vindt er damesschoenen tot maat 44. Niet enkel sportschoenen of saaie botinnen maar een heel ruim assortiment van ballerina’s tot muiltjes.

Buiten een damescollectie heeft Brantano ook een heren- en kindercollectie. Ze verkopen ook accessoires – die gaan van portefeuilles en paraplu’s tot reistassen – en hebben ook een textiel afdeling.

Je kan dus met het ganse gezin – voor een lage prijs – bij Brantano terecht voor zowel schoenen, assecoires als textiel.

Brantano Kort LaarsjeBrantano Schoen blauwBrantano Zomerlaars

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *