Bronx Schoenen

door Vertriest Steffi met geen reacties

Bronx probeert in zijn schoenlijn voor iedere vrouw de perfecte schoen te vinden. Volgens Bronx is de keuze van je schoenen afhankelijk van je mood.  Daarom willen ze een ruim assortiment aan schoenen aanbieden. Maar het laatste seizoen moeten we toch met pijn in het hard toegeven dat dat niet altijd het geval is.

We zagen veel dezelfde kleuren terugkomen; bruin, zwart en grijs domineerde. Hoewel het winterse kleuren zijn begon het toch een beetje saai te worden.. Een kijkje over de gehele collectie nodigde dan ook niet uit om jezelf nog meer te verdiepen in de schoenen. Vandaag de dag wil niemand een grijze muis zijn..

Bronx staat garant voor comfort en dat is nog steeds zo. Hun leesten zijn erg aangenaam, zelfs wanneer deze vergezeld is van een torenhoge hak. Verder is de prijs-kwaliteit verhouding bij Bronx meestal zeer goed. Daarom juist vinden we het erg jammer dat de wintercollectie van Bronx ons teleurstelde. Nieuwe en meer geispireerde modellen zouden een verrijking zijn voor het merk.

We hopen alvast op de zomercollectie 2010.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *