Camper goes comfy

door Vertriest Steffi met geen reacties

Het hoeven niet allemaal killer-heels te zijn deze zomer. Waar het ene merk voor torenhoge stiletto’s gaat, gaat het andere voor comfortabele niet-gehakte schoenen.

Camper brengt ons deze zomer een uitgebreid gamma comfortabele schoenen. Bovendien zijn de prijzen van Camper zeer schappelijk! Ze hebben ondertussen meer dan 100 winkels in Belgie. Op hun site vind je een Camper schoenwinkel in jouw buurt!

Ik nam een kijkje in hun collectie voor zomer 2010..

Camper ballerinaOm te beginnen deze leuke ballerina met een zomerse print; je wordt er op slag vrolijk van! Helemaal volgens de kleuren-trend van deze zomer. Heerlijk casual te combineren met een jeans-shortje en een kleurrijk topje.

Camper sportschoenDe sport-girl is uiteraard ook vertegenwoordigd bij Camper. Deze zomer hadden verschillende magazines het over de luxe-sportoutfit en ook in winter 2011 blijft deze trend doorzetten. Nu al een paartje sportieve Campers kopen heeft dus een dubbel voordeel! Deze schoen is ook verkrijgbaar in het blauw maar ik vond oranje het meest origineel. Te koop voor 70 euro & te wassen in een normale wasmachine. Not too shabby!

Camper lage hak oranjeEn voor wie er toch een klein hakje bij mag zijn heeft Camper deze lage sleehakjes. Deze schoen heeft de naam ‘cake’ gekregen, omdat de inspiratie kwam uit de patisserie wereld! Een zoet schoentje dus! Verkrijgbaar voor 110 euro.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *