Del Toro: Prince Albert Loafers

door Vertriest Steffi met geen reacties

Blauwe Loafers Del ToroOndertussen zijn we de ballerina’s al helemaal gewoon. Na een heel aantal jaren super hot te zijn stevenen ze nu zelfs af naar de ondergang. En zoals gewoonlijk gaat de teloorgang van de ene trend hand in hand met de opkomst van een andere en het ziet er naar uit dat de ballerina’s vervangen worden door de loafers!

Loafers zijn plat schoeisel vergezeld door een kleine brede hak achteraan. Ze zijn een stuk minder open dan de ballerina’s, ze bedekken ongeveer de helft van de wreef van je voet en de snit doet bovendien nogal koninklijk aan. Op het eerste zicht hebben ze een stevig mannelijke toets over zich heen hangen maar gelukkig wordt dat vaak gecompenseerd door leuke kleuren- en printcombinaties! Zoals bijvoorbeeld onderstaande loafers van Del Toro! Flashy kleuren tot zelfs neon en prints, dat noem ik een trend meteen to the max integreren in je outfit!

Niet voor platzakken echter. Aan deze Del Toro Loafers hangen stevige prijskaartjes van 325 dollar tot maarliefst 900 dollar, afhankelijk van de gebruikte materialen. Onderstaande modelletjes zijn trouwens wintercollectie 2012-2013, de ideale opsmuk voor wie weigert een donkere toon te zetten in de winter!

Del Toro Schoenen

Del Toro Shoes

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *