D&G Schoenen zomer 2010

door Vertriest Steffi met 3 reacties

Elke zomer opnieuw wachten we in spanning af wat het duo Dolce en Gabbana ons zal brengen. De pastel kleurige pumps van vorige zomer zitten nog vers in het geheugen; lak en killerheels just the way we like it!!!

Maar voor de zomercollectie van 2010 gooien de designers het over een andere boeg. Het brave-meisjes-gehalte verdwijnt en maakt plaats voor sterke kleuren en gewaagde combinaties!

Wie graag uitpakt met modieuze schoenen moet zich dan ook zeker naar een D&G verkooppunt begeven. De lijn kent een hogere prijsklasse maar kwaliteit is gegarandeerd.

D&G zomer 2010 Fuchsia Zo vinden we in het D&G gamma voor deze zomer opvallende fuchsia accesoires. Déja-vu of niet..? Het mag dan wel een andere kleur zijn, de vorm van deze pump is inderdaad dezelfde dan de pastel kleurige uit de collectie van 2009.

Het succes van vorige zomers is dus ook de designers bijgebleven. En dat kunnen we alleen maar aanmoedigen, want wij zijn deze schatjes nog lang niet beu!! En wie nog geen fuchsia in zijn schoenenverzameling heeft doet er goed aan deze aan te schaffen, de kleur zien we toch om de zoveel tijd terugkeren.

D&G2010-01Maar het Dolce en Gabbana duo heeft door de jaren geleerd hoe ze iederéén kunnen plezieren. Voor ieders wat wils in de D&G collectie. Deze neutrale zwart-wit combinatie scoort waarschijnlijk bij iedereen. Op en top elegant en bovendien tijdloos.

Deze canvas combinatie met lakke neus komt zowel in de pump-versie als in een ballerina. De geruitte buitenbekleding van deze schoenen komt ook terug in de zool en straalt een ongelooflijk comfort uit. Het lijken tientallen kussentjes die de voet opvangen bij elke stap.Dolce en Gabbana 2010 Kleurtjes

In de zomer draait het voor velen om kleur. Deze gele ballerina’s hebben een blauw lakken afgeronde teen; een gewaagde combinatie. De rode zool – wederom met de zachte ‘kussentjes’ – dragen bij tot het echte snoepjesgehalte dat deze schoen moet teweegbrengen. Ballerina’s met deze kleurencombo worden meteen erg speels en doen ons opfleuren, net wat we zoeken in zomer! Je kan deze D&G ballerina’s combineren met een shortje of skinny jeans en het geeft je meteen de casual, laidback feeling die we maar al te gemakkelijk met de zomer associeren.

D&G 2010 paillettenD&G zou niet D&G heten als ze niet dachten aan de party-animals onder ons. Met deze gouden pailletten is de sfeer meteen ingezet. Dolce en Gabbana hebben er zelfs aan gedacht accesoires in dezelfde trend te maken. Zo is er – voor wie gaat voor een totaaloutfit – een bijpassende handtas en een bijpassende riem bij deze schoenen. Dit model komt zowel in ballerina als in pump, welliswaar met een lederen zool. De pump heeft een houten hak en natuurlijk een killerheel.

Tja,  D&G is ook deze zomer weer bij onze favorieten. Wie deze schoenen nu alvast wil bestellen kan dit doen via de online shop of met een beetje geduld in de D&G verkooppunten. De damens die ook voor hun wederhelft Dolce’s willen kunnen op de site ook de D&G herencollectie bekijken, dewelke ook zeer stijlvol is.

 • Trackbacks

 • Trackback from D&G Zomerlaars | Schoenenmeisje
  donderdag, 11 februari, 2010

  […] slag verliefd op deze laarzen? Dan moet je zeker een kijkje nemen in de gehele collectie D&G want voor 2010 zit deze boordevol leuke klasse […]

 • Trackback from Ballerina’s D&G of E(x)it? | Meer Dan Schoenen
  donderdag, 25 maart, 2010

  […] lederen nesteltje, vervaardigd uit leder en met een gestikt geruite patroon. Die zagen we al bij de collectie voor 2010 van D&G. Een absolute topper uit hun […]

 • Trackback from Fornarina schoenen 2010: Voor elke look een schoen | Schoenenmeisje
  maandag, 5 april, 2010

  […] stijl in is dat zagen we dan weer vooral bij D&G. Niet alleen in hun kledingslijn maar ook de D&G schoenen hadden wel wat country karakter. Fornarina verkiest een laag modelletje en bovendien in een zomers […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *