Fendi Pump: Minimalisme schaakmat!

door Vertriest Steffi met geen reacties

De winter begint nog maar pas en ik schreef de afgelopen weken al met regelmaat over de komende zomercollectie. Vandaag doe ik er nog een schepje bovenop en neem ik een kijkje in wintercollectie 2012-2013!

Ik botste op deze winterschoen van Fendi! De chocoladebruine kleur overtuigde mij meteen – voor wie mij daar niet meteen in bijtreedt: ook verkrijgbaar in het zwart!

Dat deze pump er op het eerste zicht bijzonder gewoontjes uitziet vind ik geweldig want bij nader bekijken zit deze Fendi schoen juist vol detailwerk. De pump wordt onder andere voorzien van een enkelbandje, het welke je ook makkelijk kan verwijderen als je niet de grootste fan bent. Vooraan krijgt de schoen een geel-zwart ruitenpatroon mee, gevolgd door een zwart lederen strook. De hak wordt voorzien van een gouden detail, wat het allemaal lekker high-fash maakt!

Ik heb de schoen nog niet aan de voet geprobeerd maar het ziet er naar uit dat behalve er goed uitzien deze Fendi schoen ook nog eens bijzonder comfortabel aan de voet zit. De hak heeft een ideale hoogte – shop all day, party all night – en de afstand tussen het voorste raakvlak en de naaldhak is voldoende groot. Comfortabel leder en afwerking krijg je bij Fendi altijd!

Prijskaartje? Zo’n 550 euro.

Fendi schoenen Wintercollectie 2012

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *