Flatforms: De nieuwe hype, of niet?

door Vertriest Steffi met geen reacties

Flatforms, ze worden gefeatured als de nieuwe ‘het van het’ voor deze zomer. Of ik er in geloof? Ik weet het niet.. In mijn ogen gaan ze het zelfde korte leven tegemoet dan de klompen in de zomer van 2010; ze paradeerden in alle modeblaadjes maar geraakten nooit tot op de straat. Sommige trends zullen nu eenmaal altijd een papieren leven behouden. En that’s fine, I guess.

Maar laat ik ze tenminste een eerlijke kans geven! In de digitale wereld wel te verstaan. Want mijn poezelige voeten kunnen de stap nog niet aan. Ze zouden huilen en protesteren en niet tot aan de kassa willen wandelen met een doos gepaarde flatforms. Ik gun ze dan ook de tijd.

Als ik even op het web rondneus zijn de flatforms overal te bespeuren. Ik heb er weinig sympathie voor – ook al moet dit misschien nog groeien – en zeker als ze gecombineerd worden met een skinnyjeans huiver ik. Het lijken wel mongolenschoentjes. Maar bon. Ik probeer de Fashionista’s – met grote F – hun wijze raad in acht te nemen: “Fashion doesn’t need understanding!”.

Ik houd het voorlopig op deze Missoni flatform. Al is het maar omdat ik hier toch nog reliëf weet te bespeuren en hij is ten minste kleurrijk. En ik heb kleur nodig deze zomer, veel kleur.

Missoni Shoes 2012

 

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *