Frida Enkellaarsje

door Vertriest Steffi met geen reacties

Je vind ze in steeds meer winkels, de alom comfortablele schoenen van Frida.

Frida werd erg populair omwille van het tijdloos karakter van hun schoenen. De kleuren zijn meestal heel natuurlijk en er wordt steeds gebruik gemaakt van kwalitatief leder. Erg populair zijn de lage laarzen met plateau zool. Begrijpelijk, de hakken zijn hoog – wat voor elegantie zorgt – en comfortabel – doormiddel van de plateau. De ideale every day shoe!

Hoewel de collectie elk seizoen voorspelbaar is probeert Frida toch af en toe een modelletje ertussen te steken dat voldoet aan de strenge eisen van de tijdelijke trends. Zo vinden we in collectie herfst-winter 2009 dit enkellaarsje in suède. De twee lagen franjes geven de schoen een bohemian uitstraling. Mooi te combineren met een legging, skinny jeans of een los jurkje. Wie meestal geen fan is van franje botjes door het gebrek aan elegantie is met deze Frida enkellaars snel van gedacht veranderd. De troef zit’em in de hak, die 9 centimeter hoog is!

Dit laarsje kan zowel alledaags als om uit te gaan gedragen worden. Hij komt in zwart, beige en cognac in suède of leder. De prijs bedraagt 225 euro.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *