Gant Schoenen: Een verrassende collectie!

door Vertriest Steffi met geen reacties

Met zijn lente-zomer collectie 2010 wil Gant duidelijk een breed publiek aanspreken. Hun schoencollectie is veelzijdiger dan ooit tevoren. Toch blijft de courante stijl van Gant de rode draad doorheen de collectie.

Gant schoenen Pump met Plateau BlauwWie dacht dat Gant niet op en top fashion kon zijn, heeft het duidelijk mis. Dat bewijst deze blauwe pump met plateau. De combinatie van het blauw met de witte hak en het witte koordje op de neus van de schoen, geven meteen een zomerse vibe!

Gant schoenen Beige Bruin canvasDe met raffia overtrokken sleehak zijn we op Meer Dan Schoenen al meermaals tegengekomen. Deze Gant schoen is dan ook super fashionable! De lichte kleuren maken hem erg makkelijk te combineren. De hoge hak maakt je meteen een stuk groter terwijl de plateau toch voor een goede stabiliteit zorgt. Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd maar de schoen ziet er alvast heel comfortabel uit!

Gant Slipper Zomer 2010Het is nog even wachten voor de slippers de kast uit kunnen komen. Maar dat is geen reden om jezelf er niet op voor te bereiden. Je oude slippers hebben vaak enkele reizen of stranduitstapjes meegemaakt en zien er dus versleten uit. De slippers van Gant zijn dan zeker te overwegen. Ze zijn bijzonder stijlvol en daardoor ook draagbaar voor een dagje shoppen of een terrasje – zonder per se die let’s-go-to-the-beach-look te verkrijgen.

Gant schoen Rood-witMaar ook voor wie het allemaal wat meer casual mag zijn, heeft Gant de geknipte schoen. Je kan het geen ballerina noemen en hij heeft iets weg van oubollige bompa-sloefjes maar dat geeft de schoen alleen meer je m’en fous attitude. Met gebruinde benen en een wit driekwart broekje is deze Gant schoen meer dan geslaagd!

En natuurlijk heeft Gant ook een assortiment sportievere modelletjes. De sport-girl is nu eenmaal een trend deze zomer. Voor een trendy sportieve outfit kies je voor een match van je schoenen met je kleding. Gelukkig voorziet Gant verschillende kleurtjes; keuze genoeg!

Gant Sportschoen ZomercollectieGant Slash ZomercollectieGant Slash met print

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *