Geox Empire State Building schoenen

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Dat Geox afstapt van zijn saaie imago werd al duidelijk door de post over Geox schoenen die ik las op het schoenenmeisje. Ik ging dan ook meteen uitpluizen welke richting Geox uit wil na het aannemen van deze nieuwe wending.

Mijn aandacht werd onmiddellijk getrokken naar ‘The Empire State Building Shoes’ . Deze pumps werden ontworpen ter ere van de recente opening van Geox grootste flagshipstore, die zich bevind in New York – en jawel – over het Empire State Building.

Er zijn twee verschillende modellen van deze pumps; gesloten of met peeptoe. Bovendien komen ze in verschillende kleuren. De peeptoes hebben een dierlijke print, de gesloten pumps gaan gepaard met een glitter-and-glamour print. De hak is in de vorm van het Empire State Building. Om dit wat representatief te maken heeft de hak dan ook een hoogte van 12 centimeter. De bergkristallen op de hak stellen de ramen van het gebouw voor. Hak en plateau hebben een metallic kleur en geven de schoen een ietwat statische uitstraling (wederom wat flair van het Empire State Building)  . Het gedetailleerde werk op de hak verheeft de schoen tot een niveau dat ver buiten de lijn van verwachtingen lag binnen het Geox-kader.

Met deze limited edition, excentrieke schoen brengt Geox een geslaagde ode aan het Empire State Building.

Geox pump empire state building

  • Trackbacks

  • Trackback from Tamaris schoenen: Meisjes-look | Meer Dan Schoenen
    zaterdag, 5 mei, 2012

    […] maar ik mijn hoofd zijn dat altijd gedrochten – excuseert u mij de woordkeuze! Geox bewees eerder al dat dat niet waar hoeft te zijn. Maar er is meer nodig om die misvatting mijn […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *