Giambattista Valli: Accessoires aan de voet

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Diamonds are a girls best friend, maar accessoires kunnen er ook mee door! En dat heeft Giambattista Valli duidelijk begrepen. Grote juwelen kunnen niet enkel aan onze pols, ze kunnen deze zomer ook aan de voeten! En als voorstander van de ‘look at my shoes’ attitude kan ik dit alleen maar toejuichen!

Het Minthy green past perfect binnen de pastel macrotrend van zomer 2012! En ik hoef niemand te vertellen dat dit pareltje een prachtoutfit kan vervolmaken. Niet voor niets werd deze Giambattista Valli schoen in de verf gezet in de allereerste Nederlands Vogue – dewelke nog een review krijgt op Felicity Fashion. Binnenkort!

Bon. Deze Giambattista’s zijn alvast goedgekeurd. Zij het dan met één remark. Comfort. Het klinkt voorbarig uitspraken te doen vooraleer ik deze Giambattista Valli schoen aan mijn voet gehad heb maar toch. Het bandje vooraan is best tricky. Ik heb nogal smalle voetjes waardoor het mij vaak overkomt dat ik door dit bandje schiet. Bij een ‘naakte’ schoen als deze heb je maar weinig steun en dus is een slippertje niet gewenst! (Ik spreek uit ervaring; een paar Nicholas Kirkwoods staan in mijn kast mooi te wezen om daar voor eeuwig te blijven allemaal dankzij dat bandje aan de teen).

Giambattista Valli Shoe SS 2012

    Laat een reactie achter

    Jouw email wordt nooit gedeeld.
    Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *