Gladiator Sandalen: Sigerson Morrison of New Look?

door Vertriest Steffi met geen reacties

De ‘gladiator schoen’ wordt de laatste jaren meer en meer populair. Wie dacht dat zomer 2009 het hoogtepunt ging zijn van deze sandaal had het mis, want ook de schoenmode 2010 heeft het er weer over.

En dit jaar doen ook de grote jongens mee. Zo pakt o.a. Sigerson Morrison uit met een gladiator sandaal. De sluiting met knopen is uitermate handig en het zachte leder ziet er erg comfortabel uit. En dat mag wel voor een prijs van 210 euro!

Sigerson Morrison Gladiator Sandaal

Niet echt een schoen naar jouw budget? New Look presenteert ons enkele leuke alternatieven:

New Look Gladiator Sandaal GevlochtenNew Look Gladiator Sandaal GevlochtenNew Look Gladiator Sandaal Zwart

De eerste New Look gladiator heeft verschillende soorten bandjes, afwisselend gevlochten en met slangenmotief. Door middel van de ristssluiting achteraan de schoen is deze makkelijk aan te trekken. Dit paar kost je 20 euro wanneer je ze koopt bij New Look. De volgende die we hierboven presenteerden heeft meer bandjes, in twee secties. Wij kozen hier voor de gouden sandaal maar hij is ook verkrijgbaar in zwart of zilver. Deze gouden gladiator kost de volledige 12 euro, bijna 100 euro minder dan diegene van Morrison. De laatste sandaal die we voor jou uitkozen is zwart van kleur. Zijn bandjes lijken op lederen touwtjes. Hij ziet er nog net iets gesofisticeerder uit dan de vorige twee. Ook deze komt in jouw kast terecht voor 20 euro.

Is er een kwalitatief verschil in de schoenen van Morrison en die van New Look..? Ongetwijfeld! Maar ach, als ze verslijten koop je toch gewoon een nieuw paar.. Of twee..Of drie..

Zo zie je maar weer, een modieuze look hoeft niet per se duur te zijn!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *