Hoss Intropia Schoenen

door Vertriest Steffi met geen reacties

De romantische zachte look van Hoss Intropia keert ook terug in hun schoenenlijn. Fijne gedetailleerde modelletjes zijn vervaardigd uit zachte fragiele materialen.

Hoss Intropia Schoenen Een ballerina of een laarsje of een beetje van allebei.. Een originele uitvoering die bovendien bijzonder gedetailleerd is door het touwtje dat achteraan de hiel vastgeknoopt wordt. Ook bij deze schoen zijn we het zachte karakter, zo Hoss Intropia.

Hoss Intropia ZomeraarsEen fris paar zomerlaarzen is onmisbaar in je kast. Wanneer het iets frisser is staat het nogal gek een open schoentje onder een kleedje aan te doen maar met een zomerlaars gaat dat prima! Deze laars van Hoss Intropia is wel heel erg zomers. Ideaal te combineren met de romantische look!

Hoss Intropia SandaalDeze pump straalt dan weer iets meer pit uit. De geknoopte stof om de voet is erg origineel en geeft meteen een gesofisticeerde fashionable look aan je outfit. Met een jeans en een rode tas creëer je meteen een marine-outfit.

Hoss Intropia MuiltjeDit muiltje mag dan wel een moeilijk te combineren kleur hebben, de originele veterconstructie maakt alles weer goed. De Hoss Intropia schoen beschikt over een hak niet te hoog niet te laag; shop all day long and party all night!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *