Jimmy Choo For H&M rage nog niet over

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Het is ondertussen al een tijdje geleden maar het zit nog vers in ons geheugen: H&M goes Jimmy Choo! Een slimme zet van de Maleisische ontwerper; Jimmy Choo werd toegankelijker voor het grote publiek, waardoor de interesse voor zijn collectie sterk uitbreidde.

Maar de rage van Jimmy Choo for H&M is nog niet voorbij. De schoenen worden dezer dagen massaal op ebay gezet. De beperkte oplage voor H&M zorgde voor veel teleurgestelden waardoor de vraag naar de schoenen groot is. Wie toch een paar kon bemachtigen is zich er maar beter van bewust dat de schoenen op ebay tegen erg hoge prijzen verkocht worden, vaak meer dan het dubbel van de aankoopprijs. Hoewel.. Wie uren aangeschoven heeft voor een paartje neemt waarschijnlijk niet snel afscheid.. Understandable.

Jimmy Choo fan?? Chimmy Choo heeft dit najaar een limited edition waarmee je tevens het goede doel steunt. Lees meer op onze post over Project Pep van Jimmy Choo.

Jimmy Choo For H&M

  • Trackbacks

  • Trackback from Jimmy Choo Herfst/Winter 2009 Collectie | Schoenenmeisje
    vrijdag, 11 december, 2009

    […] de Jimmy Choo for H&M rage nog niet voorbij is kwamen we al te weten dankzij de post over Jimmy Choo op Meer Dan Schoenen. Nieuwsgierig namen we dan ook een kijkje in het volledige gamma dat Jimmy Choo ons aanbied voor […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *