Kanye West en Giuseppe Zanotti

door Vertriest Steffi met geen reacties

Kanye West shoes - Chanel Iman

Dat Kanye West een doorwinterde fashionista is, dat is al lang geen geheim meer. Elke fashionweek opnieuw zien we hem frontrow en tot zijn vriendengroep behoort meer dan één gerenomeerd designer. Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat de homeboy met een eigen lijn op de proppen zou komen – wederom geen verrassing. Maar toegegeven ik had niet meteen verwacht dat de rapper en muzikaal genie meteen met een gesofisticeerde vrouwenschoen naar buiten zou komen. En wie neemt hij daarvoor onder de arm? Niemand minder dan Giuseppe Zanotti, het label dat de schoenen der schoenen creëert.

Ik werp hier dan ook een eerste schoentje, klaar voor de spuiende commentaar want dat lokt hij uit ook! Mijn eerste indruk is; veel, veel schoen. Een overdadig opgesmukte schoen, log en zwaar. De schoen heeft iets weg van een accessoire – schoenen zijn dan ook accessoires, zeker high-heels zoals deze waar we niet bepaald over functionaliteit kunnen spreken – maar dan het zomer type a la ‘more is more’.

En deze bombastische schoen is niet voor de alledaagse meid. Met zijn prijskaartje van 4500 euro zijn het enkel de lucky few die zullen paraderen met deze Kanye West creaties. De eerste die ermee gespot werd was het model Chanel Iman, frontrow vergezeld door.. Mister West himself!

Met een uitgesproken mening wacht ik dan toch maar even tot ik het beest in levende lijve gezien heb, tot nu toe mixed feelings!

Kanye West By Giuseppe Zanotti schoenen

 

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *