Kinderschoenen met hoge hakken bij Michael Kors.

door Vertriest Steffi met 3 reacties

Suri Hoge hakkenEr is dezer dagen weer heel wat te doen rond Suri Cruise, dochtertje van Katie Holmes en Tom Cruise. Dat de kleine spruit er steeds erg fashionable bij loopt is geen nieuws meer. Bijna dagelijks verschijnen er foto’s van Suri’s outfits. En af en toe zorgt dat ook voor opschudding, zoals wanneer Suri voor het eerst op hoge hakken rondliep..

Enkele dagen geleden kwam er weer heel wat commentaar op de kinderhakken die designer Michael Kors op de markt bracht. Hakken voor zes-jarigen gaan er voor sommigen toch wat over. Op het net wordt er heel wat schande over gesproken en ook de facebook-pagina van Michael Kors wordt gevuld met boze commentaren over de seksualisering van onze kinderen. Sommigen pleiten zelfs voor strikte regels over het dragen van hakken. Maar waar trek je die grens dan? Vanaf wanneer mag iemand hoge hakken dragen?

Hoge hakken voor kinderen Michael Kors

  Reacties

 • Bert


  Ik zeg go for it! Zo hoog lijken die hakken nu ook weer niet, hé?

 • Brigitte


  Ik hou meestal heel erg van al wat Michael Kors in de winkels brengt, maar ik kan de woeste reacties hierop begrijpen. Kan gewoon niet gezond zijn voor een kind in volle groei. En toegegeven, ik vind het eigenlijk ook wel wat ongepast. Call me oldfashioned. 😉

 • Stijn


  Het enige bezwaar dat ik mij zou kunnen voorstellen is een gezondheidsrisico. De meeste ouders zullen wel weten dat de voeten van hun kinderen voortdurend blijven groeien. Zou de zesjarige Suri daardoor misvormde voeten krijgen? Dat betwijfel ik. Iedere dag aan één stuk door lijkt me niet normaal, maar zo nu en dan zal toch geen kwaad kunnen zeker?

  Laat een reactie achter

  Jouw email wordt nooit gedeeld.
  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *