Louboutin voor deze Winter 2010/2011

door Vertriest Steffi met geen reacties

Hoewel de zomer nog maar net begint ben ik toch al vol enthousiasme de wintercollectie aan het bewonderen. En waarmee beter te beginnen dan de all-time-favorite: Christian Louboutin.

Volgende winter zit het artistiek futuristische er stevig in bij Louboutin. Eerder sprak ik al over de ‘Zeemeermin-schoenen’ in de Christian Louboutin Zomercollectie. Hoewel deze ook een futuristische look hadden zijn ze niets in vergelijking met datgene wat Christian ons brengt in zijn wintercollectie 2011.

Christian Louboutin 2011Het was niet moeilijk een schoen uit te kiezen om te beginnen. Deze lieslaars sprong meteen in het oog – wat een understatement is want je kan er gewoon niet naast kijken! De lieslaarzen deden het vorige winter niet zo goed. Hoewel ze in elk magazine gehyped werden kwam je ze zelden tegen in het straatbeeld. Een gewaagde zet dus van Louboutin voor dan ook nog eens rood als kleur te kiezen..

Christian Louboutin Laars BontOok bont – het mag gerust fake zijn, voor de dierenvrienden – is weer helemaal in fashion! Dat merkte ik eerder dit jaar al op bij mijn visite aan de Trademart in Brussel. Christian Louboutin kiest voor grijs daim en een band als detail. Super leuk te combineren met een skinny jeans en kort sportief jasje. Je zal vast en zeker een zeer hoog high-fashion-gehalte hebben!

Christian Louboutin BootieEn vervolgens ‘een schoen in een jasje’. Het doet wat denken aan de hype rond chaps – een onderdeel van rijlaarzen – die vorige seizoenen al de kop op stak. Voor winter 2010/2011 is Louboutin dan ook geen uitzondering met dit model. Maar hoewel merken als Fratelli Rosetti voor het klassieke en uitgesproken model gaan – stiletto’s met chaps – zet Christian Louboutin er zijn eigen stempel op en verwerkt het in een laarsje.

Louboutin gaat voor excentriek deze winter maar ook voor wie het liever sober houdt zijn er super leuke schoenen in het Louboutin gamma te vinden!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *