Michael Kors Winterlaarzen

door Vertriest Steffi met geen reacties

Michael Kors WinterlaarzenDat Michael Kors in een nostalgisch stemming was toen hij de wintercollectie ontwierp, d.at wisten we ondertussen al. Verschillende elementen uit vorige seizoenen komen terug en de typische Michael Kors stijl is all-over-the-place!

Wie even terugdenkt aan de zomercollectie van 2010 – ja ik weet het, het lijkt al zo ver weg – herinnert zich vast nog de klompen-trend. Ook Michael Kors bracht een klomp uit! Michael Kors WinterlaarzenDeze winter mag die trend – die maar matige succes kende – dan wel voorbij zijn, Michael Kors gaat toch voor dezelfde stijl bij deze laarzen. De details onderaan zijn dezelfde en ook de stevige houten hak is een restant van de klomp.

Toch ben ik meer te vinden voor deze Michael Kors laarzen dan zijn klomp van vorig jaar. Maar ach, nieuw vinden we natuurlijk altijd beter!

Verkrijgbaar in zwart leder en taupe, voor een prijs van 325 euro. Opgelet! Dit is de Amerikaanse prijs, in de Belgische en Nederlandse shops zal dit nog wel wat meer zijn.

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *