Nicholas Krikwood 2012

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Van mijlenver zou ik ze herkennen! De uitgesproken snit van onderstaande zeeziek gestreepte pump! Het echte Nicholas Kirkwood prototype en nog steeds mijn favoriet uit de grootmeester zijn collectie!

Maar behalve dit eerste exclusieve en dure pareltje – je betaalt er zo’n 800 euro voor  – zit zijn wintercollectie vol met leuke unieke designs! Voor zijn pre-fall collectie 2012 gaat Nicholas Kirkwood voor torenhoge stiletto’s!  De muiltjes gaan terug de PVC toer op – remember 2010? – en de klassieke pump wordt opgesmukt met tulle. Deze laatste groeit trouwens nog enkele centimeters en krijgt een mega plateau eronder geschoven, kwestie van de schoen toch een beetje draagbaar te maken. Ik moet het toegeven; not my cup of tea!  Ik was helemaal mee met het tulle-verhaal maar bij de mega-plateau haak ik af..

Overall weer een prachtige collectie met uniek schoeisel!

Nicholas Kirkwood 2013Nicholas Kirkwood 2012-2013Nicholas Kirkwood FW2012

  • Trackbacks

  • Trackback from Nicholas Kirkwood Pumps | Meer Dan Schoenen
    zondag, 10 juni, 2012

    […] fashion schoenen wordt belichaamd in deze zomercollectie. Ik schreef eerder dit seizoen al over de Nicholas Kirkwood collectie 2012 en ook bij deze post zal het niet blijven. Binnenkort dus nog meer van […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *