Olivier Strelli schoenen: Dit is Belgisch!

door Vertriest Steffi met geen reacties

Olivier Strelli, het boegbeeld van Belgisch creatief design. In 1976 stelde hij zijn eerste pret-a-porter lijn voor, het sloeg in als een bom en sindsdien kan deze designer alleen over een groeiend succes spreken. Olivier Strelli Bruin Lak Leder LaarsMeer dan tevreden met de kledinglijn werden we nog gelukkiger gemaakt wanneer Strelli in 1993 zijn schoenencollectie Olivier Strelli lanceerde.

“De Olivier Strelli schoenen worden gekenmerkt door de soberheid van de lijnen, een heel modieus design en een alledaags comfort. Deze drie elementen vormen de specifieke identiteit van de Olivier Strelli schoenen.” Aldus Olivier Strelli zelf.

En dit is niet gelogen, ook de herfst-winter collectie van 2009 wordt gekenmerkt door de drie bovenstaande kenmerken. Hoewel Olivier Strelli drie verschillende collecties naar voren brengt (Strelli, Olivier Strelli en Strelli de Strelli) zien we toch steeds de typische Olivier Strelli look er door schijnen.

Dankzij het tijdloze karakter van de Olivier Strelli lijn blijven een paar Strelli schoenen steeds weer een verstandige aankoop. De uitermate kwalitatieve materialen zorgen tevens voor lang plezier!

Olivier Strelli Bordeaux Plateau Pump Olivier Strelli Blauwe Open Stiletto

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *