Patrizia Pepe Schoenen

door Vertriest Steffi met geen reacties

Het Italiaanse merk Patrizia Pepe mag dan wel bekend staan voor zijn modieuze kledij, hun schoenencollectie breidt elk jaar verder uit. Vorige zomer maakten ze al furore met hun open-teen laarsjes en ook dit jaar weten ze van wanten.

Ik was erg benieuwd naar wat het merk ons deze zomer te bieden heeft en nam dan ook een kijkje in de zomercollectie 2011.

Patrizia Pepe Schoenen ZomercollectieSlangenleer:

Leder met slangemotief is prominent aanwezig in de zomercollectie van Patrizia Pepe. Dit modelletje deed me meteen denken aan de zogenaamde ‘wonderleesten’ van Guess. Een elegant schoentje met een hak niet te hoog niet te laag. Goed voor een dag shoppen of een nachtje stappen!

Patrizia Pepe biedt hetzelfde modelletje aan met plateauzool maar ik ben toch meer fan van deze!

De kleur is ideaal voor een stijlvolle zomeroutfit te creëren! Wie wil kan ook naar hartenlust combineren met de prachtige handtassen van Patrizia.

Zomerlaarzen:

Laarzen in de zomer zijn super hip. Een zomers kleedje krijgt een geheel andere vibe wanneer het gecombineerd wordt met laarzen. De licht grijze tint van deze laars doet heel zomers aan en is ideaal te combineren met pasteltinten.

Patrizia Pepe Schoenen ZomercollectieZomerlaarzen hebben nog een bijkomend voordeel. Als het weer nog niet helemaal zomers is, sta je met laarzen nooit voor aap. Het is ideaal om de tussenseizoenen te overbruggen.

Hoewel ik meestal minder fan ben van platte laarzen, vind ik deze Patrizia Pepe platte laars meer dan geslaagd! Ze straalt een zekere elegantie uit die laarzen zonder hak vaak missen. De hoge schaft van de laars en de afgeronde punt hebben daar een groot aandeel in!

Enkel focus:

Mijn favoriet was deze kleurrijke sandaal! Deze zomer lijken we alle aandacht te willen vestigen op onze enkels. Enkelbandjes zijn weer helemaal in fashion!

Patrizia Pepe Schoenen ZomercollectieDit sandaaltje van Patrizia Pepe is bijzonder origineel door zijn felle kleuren die bovendien geen courante match vormen. Oranje en groen gaan echter perfect samen bij deze schoen!

De print is origineel. De schoen lijkt wel uit inpakpapier gerecycleerd te zijn. Ook de bloem aan de enkel is een voltreffer!

De rits achteraan is handig maar er bestaat een kans dat het snijdt aan je achillespees. Ik heb hem nog niet gepast dus daar kan ik voorlopig niets over kwijt. Als iemand geprobeerd heeft… Laat het me weten!

De hak is laag dus ideaal voor onervaren steltenlopers!

In zijn geheel een zeer geslaagde collectie! That’s why we love Patrizia Pepe!!!!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *