Rupert Sanderson Resortcollection 2012

door Vertriest Steffi met geen reacties

Wauw! Wauw, wauw en nog eens wauw! Deze Rupert Sanderson Resort Collection blaast mij echt uit mijn – plots veel minder indrukwekkende – schoenen! Wat een klasse!

Rupert Sanderson staat al langer bekend voor schoenen die bijna tot kunst verheven worden. Jimmy Choo mag dan wel vaak als ’the dream shoe’ beschouwd worden, wie zoiets zegt heeft deze Rupert Sandersons nog niet gezien! Hoewel Rupert wel eens schoenen creëert die niet helemaal draagbaar zijn is deze Resort Collection dat alles behalve!

De collectie bestaat vooral uit wedges – jaja ook volgende zomer zijn ze er bij en gelukkig maar; wat een fantastische uitvinding! Het Italiaanse vakmanschap straalt er vanaf! De perfecte balans van kleuren is geinspireerd op “Carribean meets Kenya”, aldus de designer himself.  Maar ook de materialen matchen perfect. Leder met een houten look sluit helemaal aan bij de dik gestikte oranje sleehak!

En voor wie het nog steeds maar niks vind die sleehakken heeft Rupert Sanderson ook wat meer elegant in petto! Onderstaand muiltje met een prachtige pasvorm – doet me trouwens denken aan de Manolo Blahnik collectie van deze zomer – in een opvallend blauwe kleur heeft een hoge hak van een 10 tal centimeter en vormt dus de ideale balans tussen comfort en fashionability.

Wat kosten deze pareltjes? Zo’n 750 dollar! Start saving!

Rupert Sanderson Schoenen Wedge Sleehak zomer 2012

Rupert Sanderson Schoenen Hoge hakken blauw

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *