Sam Edelman: Kleur en studs

door Vertriest Steffi met 2 reacties

Vandaag was de warmste 15de maart ooit genoteerd! En dat kon op heel wat appreciatie rekenen!

Het eerste zomergevoel zorgde meteen voor zomerse taferelen. De terrasjes zaten vol en er was heel wat kleur te bespeuren!

Tijd om ook mijn schoeisel was op te kleuren!

Deze winter was ik al een grote fan! ‘Sam Edelman‘ heet hij! Het genie dat deze geweldige schoen ontwierp!

In de wintercollectie kwam dit model al uit in een gesloten versie. Nu krijgt de schoen een open teen en verschillende felle kleurtjes! De hardcore studs op de hak blijven ge-wel-dig en de combinatie met fel groen of fuchsia roze overtreffen de look van deze winter!

Er is echter een keerzijde aan de medaille. De fantastische aanpassingen houden ook in dat deze Sam Edelman pump nu uit daim vervaardigd is.. Moeilijk proper te houden dus..

Sam Edelman SS 2012

 • Trackbacks

 • Trackback from Prada gaat voor retro deze zomer! | FashionFilmpjes.com
  dinsdag, 10 april, 2012

  […] Maar stiekem is die met rood en geel natuurlijk de coolste. Na de toch wel heel leuke studs die ik al zag bij Sam Edelman vind ik dit de leukste “gekke heels” van het seizoen tot nu […]

 • Trackback from Sam Edelman: van studs naar strikjes. | Meer Dan Schoenen
  zaterdag, 14 juli, 2012

  […] Sam Edelman’s pumps met studs moeten de beste zet zijn die het label ooit gemaakt heeft. Instant was het merk bekend en de befaamde schoen bleef seizoenen lang in de collectie zonder aan interesse in te boete. In alle kleuren van de regenboog verschenen ze. In alle materialen trouwens ook, van daim tot embossed leder. De uitwerking ging van peep-toes tot enkel laarsjes. Eruit halen wat er in zit en dat deed hij zeker. […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *