Santoni Schoenen: Handgemaakt Italiaans

door Vertriest Steffi met geen reacties

Zoals gewoonlijk verbaast de Santoni collectie mij wederom! Toen ik vorige week de juli editie van Marie Claire onder de loep nam viel mijn oog meteen op een Santoni sandaal. Gekeken en goedgekeurd ging ik dan ook meteen de volledige collectie eens bekijken!

Santoni Schoenen Rood ZwartDe Santoni Rose Collectie is een gelimiteerde editie van handgemaakte, gesofisticeerde Italiaanse Santoni schoenen. Voor deze schoenen voorzag Santoni unieke materiaalkeuzes en verrassende details.

Met deze toch wel erg speciale pump zal je vast en zeker de show stelen. De hoge hak, de plateau vooraan en het majestueuze bandje om de enkel zorgen voor een gesofisticeerde high fashion look. De combinatie zwart en rood is origineel maar moeilijk te matchen met de juiste outfit.

Santoni Laars Kort Open TeenDe open teen laars van Santoni heeft meer ‘open’ dan enkel de tenen. De openingen opzij zijn afgewerkt met extra leder en de contrasterende zool maakt het totaal plaatje compleet. In tegenstelling tot de vorige pump is deze schoen eenvoudig te combineren. Ideaal voor een stoere zelfverzekerde look te creëren.

Ook voor de romantische zielen onder ons heeft Santoni het ideale schoentje voorzien.Santoni Muiltje Beige Dit sierlijke muiltje krijgt een ultra girly look door het gerufflede bandje op de wreef van de voet. Een zeer verfijnde afwerking, subtiel en elegant!

Voor wie het wat excentrieker mag zijn voorziet Santoni een schoen die door zijn unieke materialen en details alle aandacht naar je voeten zal trekken. De robuuste hak en plateau worden gecombineerd met een hiel waar de spreekwoordelijke vonken van af vliegen! In vuur en vlam met deze Santoni schoen!Santoni Schoen

Een originele high fashion collectie, echt iets voor de fervente fashionista’s onder ons!

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *