Schoentrend: Designers kiezen voor glitter

door Vertriest Steffi met 1 reactie

Deze winter zitten er veel afgebakende trends in het schoenlandschap. Het  staat vast dat wintercollectie 2013 alles behalve een saaie bedoeling wordt want meer dan één designer kiest voor glitters.

Ook in de donkere winterperiode én ook overdag. Je glitterschoenen komen deze winter ook op de werkvloer tevoorschijn en zijn dus niet langer voorbehouden voor het jaarlijkse bal of oudejaarsavond.

Miu Miu gaat dit jaar full-on voor glitter en dat is geen plotselinge keuze geweest. Vorig jaar al zagen we daim gecombineerd met glitter, steeds goud of zilverkleurig. Dit seizoen gaan ze nog een stapje verder, geen daim meer maar volledig in glitter gehulde hakken, loafers, sneakers, noem maar op. Ook Jimmy Choo kiest voor de sprankelende aanpak met verschillende modelletjes met glitter en dat sluit perfect aan bij hun elegante en luxueuze look.

Miu Miu

Miu Miu Glitter
Jimmy Choo

Jimmy Choo Glitter

Nicholas Kirkwood

Nicholas Kirkwood Glitter 2013

Stella McCartney

Stella McCartney Glitter shoes

Marc By Marc Jacobs

Marc By Marc Jacobs

  • Trackbacks

  • Trackback from Miu Miu Schoenen Swarovski
    dinsdag, 25 september, 2012

    […] zei het al in eerdere posts, Miu Miu zet ook dit seizoen weer in op glitter – als het op hun schoeisel aankomt toch. Maar ze hoeven daarom niet allemaal van kop tot teen […]

Laat een reactie achter

Jouw email wordt nooit gedeeld.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *